Kırmızı Oda başlangıç yazısı! Kim seslendiriyor?

Kırmızı Oda başlangıç yazısı merak ediliyor. TV 8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan fenomen dizi Kırmızı Oda başlangıç yazısını kim seslendiyor sorusunun yanıtı haberimizde.

Kırmızı Oda başlangıç yazısını kim seslendiriyor sorusunun yanıtı haberimizde. TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'nın giriş yazısı merak ediliyor.

KIRMIZI ODA BAŞLANGIÇ YAZISI!

Kırmızı Oda başlangıç yazısını Songül Öden seslendiriyor.

“Dünyanın hiçbir ülkesi sadece yasalarla, verilen ağır cezalarla şiddeti önleyemedi. Çünkü şiddet çocuklukta öğrenilen ve zamanla alışkanlık haline gelen kötü bir davranış biçimidir. Hayatının bir döneminde fiziksel ya da psikolojik şiddet gören ya da şiddete tanıklık eden çoğu insan daha sonra bu şiddeti başkalarına da uygular ya da ona şiddet gösterecek insanları alır hayatına.

Kırmızı Oda dizisi konusu nedir? İşte Kırmızı Oda oyuncu kadrosu

Psikolojik şiddet kişinin en yakınları tarafından aşağılanması, hor görülmesi, değersizleştirilmesi, daha da önemlisi sevilmemesidir. Şiddet gösteren insanlar mutsuz, güvensiz ve kırılgandır. Onları hiç sevmeyen, bir türlü onaylamayan bu dünyaya öfkelidirler. En yakınlarının açtığı yaraların bedelini başkalarına ödetirler. Çocukken aldığımız yaraların sonraki hayatımızda bizi nerelere götürdüğünü izlerken, biraz hüzünlensek de hep birlikte şiddete ‘Dur’ diyelim.

 

Kırmızı Oda başlangıç yazısı! Kim seslendiriyor? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda başlangıç yazısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.