Usta oyuncu Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu!

TV8'de ekranlarında izleyiciyle buluşan, Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisine usta oyuncu da dahil oldu.

TV8'in başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı dizisi Kırmızı Oda'ya yeni bir oyuncu katıldı.

Usta oyuncu Asuman Kostak, Kırmızı Oda'ya Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun annesi rolüyle katıldı.

Asuman Kostak, cuma günleri ekrana gelen Kırmızı Oda'ya dün akşamki bölüm itibarıyla katıldı.

Usta oyuncu Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu!

ASUMAN KOSTAK KİMDİR?

1953 doğumlu usta oyuncu Asuman Kostak günümüzde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinde Rabia karakterini canlandırmaktadır.

Bugüne kadar Aşk Bir Hayal, Kılıç Günü, Aşağı Yukarı Yemişliler, Sakarya Fırat, Sırlar Dünyası, Memleket Hikayeleri, Kurtlar Vadisi Pusu, Aşk Tutulması, Ana Sözü, 40, Nakş-ı Dil Sultan, Musallat 2, Şevkat Yerimdar, Bana Masal Anlatma ve Siccin Büyü Haramdır gibi bir çok projede rol almıştır.

Başarılı oyuncu Asuman Kostak Kocaeli İzmit doğumludur. Evlidir ve yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

 

Usta oyuncu Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu! ile ilgili etiketler TV8 Asuman Kostak Kırmızı oda Gülseren Budayıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.