Kırmızı Oda 9. bölüm full izle!

Kırmızı Oda 9. bölüm full izle! Kırmızı Oda 9. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde TV 8'de. 30 Ekim Cuma akşamında Kırmızı Oda 9. bölüm tek parça TV 8 ekranlarında yayınlanacak.

Kırmızı Oda 9. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Celil Nalçakan'ın rol aldığı Kırmızı Oda 9. son bölüm izle linki tek parça halinde TV 8'de yayınlanacak. Peki, Kırmızı Oda 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

Kırmızı Oda 9. son bölümde; piyangoyu tutturunca hayatı değişen Salih (Canberk Gültekin) bu kez Doktor Hanım'ın karşısına çok farklı bir halde çıkıyor ve arkadaşı Garip'i (Celil Nalçakan) kliniğe getiriyor. Doktor Hanım, tutkunu olduğu genç kadın tarafından terk edilen Garip'i bir çılgınlık yapmaması için ikna etmeye çalışıyor.

KIRMIZI ODA 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Küçük Osman annesinin ölümünü kabullenirken; Doktor Piraye, Akif'in (Deniz Hamzaoğlu) kontrol arzusunun ailevi çatışmalardan kaynaklandığını tespit ediyor. Alya (Melisa Sözen) ise ailesindeki değişimi ve anne babasıyla geçirdiği İstanbul günlerini anlatıyor. 'Kırmızı Oda'nın sekizinci bölümünde kadroya konuk oyuncu olarak Celil Nalçakan katılıyor.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.