Kırmızı Oda 8. son bölüm izle!

Kırmızı Oda 8. son bölüm izle! Başrollerinde Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda dizisi bu akşam saat 20:00'da TV 8 ekranlarında olacak.

Kırmızı Oda 8. son bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Başrollerinde Celil Nalçakan'ın oynadığı Kırmızı Oda 8. bölüm detayları haberimizde.

KIRMIZI ODA TV 8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda yeni bölümde; Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde, piyangoyu tutturunca hayatı değişen Salih (Canberk Gültekin) bu kez Doktor Hanım’ın karşısına çok farklı bir halde çıkıyor ve arkadaşı Garip’i (Celil Nalçakan) kliniğe getiriyor. Doktor Hanım, tutkunu olduğu genç kadın tarafından terk edilen Garip’i bir çılgınlık yapmaması için ikna etmeye çalışıyor. Küçük Osman annesinin ölümünü kabullenirken; Doktor Piraye, Akif’in (Deniz Hamzaoğlu) kontrol arzusunun ailevi çatışmalardan kaynaklandığını tespit ediyor.

 

 

Kırmızı Oda 8. son bölüm izle! ile ilgili etiketler TV8 Kırmızı Oda son bölüm kırmızı oda canlı tv 8

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.