Kırmızı Oda 36. bölüm izle

Kırmızı Oda 36. bölüm ile yayında. TV8 ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi son bölümü ile izleyenlerinin karşısında. İşte Kırmızı Oda 36. bölüm Youtube izle ekranı…

Başrollerinde Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda, 7 Mayıs Cuma akşamında TV8 ekranlarında.

Her bölümü ile olay yaratan dizilerden birisi olan ve reyting rekorlarını alt üst eden Kırmızı Oda dizisinin 36. son bölümünde; Yüreğini dağlayan aşk acısının çaresini arayan Mitra Şerifi (Melisa Aslı Pamuk), İran'ın önde gelen ailelerinden birine mensup babası ile Türk annesinin yollarının kesişmesiyle başlayan sırlarla dolu hikayesini Doktor Hanım'la paylaşır.

Kırmızı Oda 36. bölüm izle

Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak.

Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA 36. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 36. bölüm izle ile ilgili etiketler Kırmızı oda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.