Kırmızı Oda 36. bölüm fragmanı izle

Kırmızı Oda 36. bölüm fragman izlenmek için yayında. tv8 ekranlarında 30 Nisan akşamı 35. son bölümü ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde her hafta heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı Kırmızı Oda 36. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Kırmızı Oda 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak ediliyor. Son bölümleri itibariyle Zafer ile Nihal'in hikayesinin anlatıldığı Kırmızı Oda her Cuma akşamı tv8'de yayınlanıyor. Binnur Kaya'nın rol aldığı ve konuk oyuncuları arasında Erkan Petekkaya'nın olduğu Kırmızı Oda 36. bölüm fragmanı haberimizde.

Kırmızı Oda 34.Bölümde ne olmuştu?

Sadi (Erkan Petekkaya) hikayesinin devamında Miço'nun nasıl yalnızlaştığını anlatır. Miço'nun annesini görmeye gittiğinde başına gelen trajik olay Doktor Hanım'ı derinden etkiler.

Kırmızı Oda 35. bölüm TV8 (İZLE) bugün yeni bölüm tek parça


KIRMIZI ODA 36. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 36. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 36. bölüm fragmanı kırmızı oda 36. bölüm fragman izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.