Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı izle

TV8 ekranlarında Cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 23 Nisan akşamı ekrana gelen bölüm sonrası dizinin takipçileri Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı arayışına girdi. Binnur Kaya, Yiğit Özşener gibi yıldızların oynadığı Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 23 Nisan Cuma akşamı 34. son bölümü ile ekrana geldi. TV8 ekranında yayınlanan ve başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Show tv'de yayınlanan Ramo dizisinin final yapması sonrası reytinglerinde belirgin bir artış olan Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kırmızı Oda dizisi yeni bölümü ile 23 Nisan Cuma günü bugün saat 20:00 'da başlayacak.

Kırmızı Oda canlı izle! TV8 Kırmızı Oda 34. yeni bölüm canlı izle! Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA 35. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kırmızı Oda 35. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 35. bölüm fragmanı kırmızı oda yeni bölüm frgmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.