Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı

Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 16 Nisan 2021 Cuma akşamı TV8'de yayınlanan 33. son bölüm sonrası dizinin izleyenleri Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Zafer'in babası Vahit Bey ile annesi Nurcihan'ın ortaya çıkması üzerinde yeni sırların kapısını aralayan Zafer daha nelerle karşılaşacak? Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Binnur Kaya'nın başrol oynadığı ve Cuma akşamları TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde Zafer ile Nihal'in hikayesinin yanısıra Delikanlı Sadi'nin yaşamında kesitler de devam ediyor. Bu akşam 33. son bölümü ile ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yiğit Özşener'in Zafer, Esra Ronabar'ın Nihal Karakteri ile karşımıza çıktığı Kırmızı Oda dizisinin bu akşam yeni bölümü yayınlandı. Itır Esen'in de oyuncu kadrosuna katıldığı Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Kırmızı Oda son bölüm  özeti

KIRMIZI ODA 34. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kırmızı Oda 34. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 34. bölüm fragmanı kırmızı oda yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.