Kırmızı Oda 33. bölüm izle

Kırmızı Oda 33. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 16 Nisan akşamında TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin 33. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda dizisi 16 Nisan Cuma akşamında TV8 ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde; Güzellik yarışmasına katılma kararı alan Nihal herkesi şaşkına çevirmiştir.

Kırmızı Oda 33. bölüm izle

Aile üyelerin nasıl kendisine umut bağladığını Doktor Hanım’a anlatan Nihal’e övgüler gelmiştir. Zafer de babası Vahit hakkında Doktor Hanım’a anlattığı olaylar ile kendisini heyecanlandırır. Zafer bunların yanında babasının kaldığı otelde yemeden içmeden de kesilir.

Kırmızı Oda 33. bölüm izle - Resim : 2

Doktor Hanım sonunda Vahit ile tanışır. Onu görür görmez hastalığının ne olduğunu anlar ve tedavi olması için kendisini ikna etme gayreti içerisine düşer. Sadi de arkadaşlarıyla beraber planladıkları kaçak girişimleri başarısız olunca Abdullah ve adamlarının onlara yaptıklarından bahseder.

KIRMIZI ODA 33. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 33. bölüm izle ile ilgili etiketler Kırmızı oda Kırmızı Oda 33. bölüm Kırmızı Oda son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.