Kırmızı Oda 23. bölüm izle!

Kırmızı Oda 23. bölüm izlenmek için yayında. 5 Şubat Cuma akşam yeni bölümü TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda bu akşam final mi yapıyor? Fenomen dizi Kırmızı Oda 23. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu tv platfomundan da izlenebilecek.

Kırmızı Oda 23. yeni bölümüyle bu akşam TV8'de yayınlanacak. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı ve Pınar Deniz'in Nazlı karakteriyle karşımıza çıkacak olan Kırmızı Oda 23. bölüm tek parça canlı yayınla TV8'de olacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölüm sonrası izleyenlerin en çok merak ettiği soru ise Kırmızı Oda bu akşam final mi yapacak?

Kırmızı Oda bu hafta final mi yapıyor sorusu, dizinin sıkı takipçilerin tarafından araştırılıyor. TV8'de yayın hayatına başlayan ve kısa sürede oldukça büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Kırmızı Oda'da bu hafta neler olacak?

KIRMIZI ODA 23. BÖLÜM İZLE LİNKİ

Kırmızı Oda'nın 22. bölümünde; Kumru (Aslıhan Gürbüz), çocukken uğradığı tacize sessiz kaldığı için hissettiği suçluluk duygusunu Doktor Hanım’la paylaşıyor.

Kırmızı Oda son bölüme Boncuk'un vedası damga vurdu... İşte Kırmızı Oda 23. yeni bölüm fragmanından görüntüler

Kliniğe uygunsuz biçimde giriş yaparak ortalığı karıştıran Sadi (Erkan Petekkaya), herkesi endişelendiriyor. İlaçları kesip gerçek hayata dönmeyi reddeden Boncuk’u (Burcu Biricik) dedeler ve Can tekrar ziyaret ediyor. Sabrı tükenen Rezzan ise bu kez kendisi Boncuk’u kliniğe getiriyor.

Kırmızı Oda 23. bölüm izle! ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 23. bölüm tek parça kırmızı oda en son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.