Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanı izle!

Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 29 Ocak Cuma akşamı TV8'de yeni bölümü yayınlanan Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Kırmızı Oda 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı ve Selvi ile Boncuk'un son olarak hikayelerinin işlendiği Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Kırmızı Oda 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda dizisinin her bölümü yeni hikayeler ve izleyenleri ekranları başına kilitleyen senaryosuyla dikkat çekiyor. Dizininin dramatik hikayelerine sahip karakterlerinden doktor Ayşe ve Boncuk diziden ayrıldı.Doktor Ayşe bir kaç bölüm önce doktor hanıma bildirdiği gibi istifa etti ve klinikten ayrıldı.

Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? TV8 Kırmızı Oda 22. bölüm izle full izle!

Ayşe'nin Deniz Hocaya duyduğu platonik aşk, ve Deniz hocanın Piraye Hoca ile ilişkisi onun orada daha fazla kalmasını mümkün kılmıyordu.Boncuk ise doktor hanımın verdiği ilaçları düzenli olarak kullanmadığı için sanrılar görmeye devam etti. Tedavinin meyvesini almaya başlayan ve artık dedeleri görmeyen Boncuk, ilaçları kullanmayı bıraktığından dedeleri yeniden görmeye başladı. Kendi hayalinde canlandırdığı sevgilisi Can'a koşan Boncuk aslında ölüme koştuğunun farkında değildi. Boncuk'a kamyon çarptı ve boncuk öldü.Kırmızı Oda dizisine mafya babası karakteriyle Delikanlı Sadi eklendi. Delikanlı Sadi, onca kavga ve çatışmaya girmesine rağmen hiç bir şeyden korkmadığını iddia etse de aslında ölümden korkuyor ve ciddi bir panik atak hastası.

Kırmızı Oda 23. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 23. bölüm fragmanı kırmızı oda yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.