Kırmızı Oda 21. son bölüm tamamı!

Kırmızı Oda 21. bölüm canlı yayınla TV8'de. Her Cuma akşamı takipçilerinin heyecanla izlediği Kırmızı Oda 21. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Kumru ve Boncuğ'un hikayesinin anlatıldığı Kırmızı Oda 21. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kırmızı Oda 21. son bölüm tamamı!

Kırmızı Oda 21. bölüm izleme seçenekleri araştırılıyor. Başrollerinde Binnur Kaya'nın yer aldığı TV 8 dizisi Kırmızı Oda 21. son bölümde; Boncuk’un bastırdığı korkuları dışarı çıkınca durumu kötüleşir ve Doktor Hanım hastaneye yatırılmasını uygun görür. Peki, Kırmızı Oda 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA 21. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

KIRMIZI ODA 21. BÖLÜM ÖZETİ

Boncuk’un bastırdığı korkuları dışarı çıkınca durumu kötüleşir ve Doktor Hanım hastaneye yatırılmasını uygun görür. Ayşe, Doktor Hanım’la dedesiyle annesinin arasının açılmasının ardından hissettiği arada kalmışlık hissini paylaşır.

Kırmızı Oda 21. son bölüm tamamı! - Resim : 2

Kumru, Yavuz’un elinden nasıl kurtulacağını kara kara düşündüğü dönemde Hakan’la nasıl tanıştığını anlatırken, Duru’nun aslında Yavuz’un kızı olduğunu itiraf eder. Piraye ve Deniz aşkı ise doludizgin devam etmektedir.

Kırmızı Oda 21. son bölüm tamamı! ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 21. bölüm izle Kırmızı Oda son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.