Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı izle!

Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı. 8 Ocak Cuma akşamı son bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Kırmızı Oda 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TV 8 ekranlarının en çok seyredilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam son bölümüyle ekrana geldi. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı Kırmızı Oda 20. yeni bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün 8 Ocak tarihinde yayınlanmasının ardından merakla araştırılıyor. Peki, Kırmızı Oda 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM ÖZETİ!

 Kırmızı Oda’nın 19. bölümünde; Boncuk’un (Burcu Biricik) durumu gittikçe kritik bir hal almaya başlar. Can'la görüşmesini Doktor Hanım'a anlatan Boncuk evlenme vaktinin geldiğini söyleyerek Doktor Hanım'la vedalaşır. Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin tüm detaylarını Doktor Hanım'a anlatır. Kumru'nun intikam hırsıyla Yavuz'a ve ya kendine zarar vereceğini anlayan Doktor Hanım'ı zor bir sınav beklemektedir.

KIRMIZI ODA HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, Cuma günleri izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın tekrar bölümleri ise haftanın belirli günleri izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 20. yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.