Kırmızı Oda 18. son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak?

Kırmızı Oda 18. son bölüm izlenmek için yayında. 1 Ocak 2021 tarihinde TV 8'de yayınlanan Kırmızı Oda 18. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde PUHU TV ekranlarında da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Kırmızı Oda 18. bölüm izle linki merak ediliyor. TV 8 ekranlarının en çok izlenen yapımı Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İzi adlı romanından uyarlama Kırmızı Oda 18. bölüm tek parça tv8 canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Peki, 1 Ocak 2021 Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak?

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM ÖZETİ!

Selvi (Sema Keçik); tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken; Doktor Piraye onun için endişelenir.

 Kırmızı Oda 18. son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 2

BU HAFTA KIRMIZI ODA VAR MI?

Kırmızı Oda bu hafta yayınlanacak mı sorusu seyirciler tarafından merak ediliyor. Baş rolünde Binnur Kaya'nın oynadığı Kırmızı Oda her hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma günü saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacak! Kırmızı Oda bu hafta 18. bölümüyle ekranların karşısında olacak. Bu hafta Boncuk karakteriyle Burcu Biricik ve Kumru karakteriyle Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda seyircileri tarafından merakla bekleniyor.

Bugün Kırmızı Oda var mı? 1 Ocak Cuma Kırmızı Oda var mı? Kırmızı Oda 18. bölümü yayınlanacak mı?

KIRMIZI ODA 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kırmızı Oda 18. son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 18. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.