Kırmızı Oda 14. bölüm full izle!

Kırmızı Oda 14. bölüm full izle! Kırmızı Oda 14. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde TV 8'de. 4 Aralık Cuma akşamı Kırmızı Oda 14. son bölüm tek parça puhu tv ekranlarında yayınlanacak. Peki, Kırmızı Oda yeni bölümde neler yaşanacak?

Kırmızı Oda 14. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda 14. bölüm tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek. Dizinin son bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Kırmızı Oda Selvi'nin hikayesinin anlatıldığı yeni bölüm bu akşam TV 8'de.

Kırmızı Oda son bölümde; Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm fragmanında Selvi'nin yıllar sonra dışarıya adım atması dikkat çekti. Burcu Biricik'in hayat verdiği Boncuk karakterinin 'Ermişler' görerek olmayan bir dünyanın içerisinde yaşaması ise dizide bu hafta merak dolu anların yaşanacağının sinyallerini verdi.

KIRMIZI ODA 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda'nın 14. bölümünde, ermiş insanlar ile birlikte yaşayan ve bu ermiş kişileri sadece kendisinin görebildiği bir danışanımız geliyor. Selvi, bir mucizeyi gerçekleştirerek 35 yıl sonra ayağını kapının dışına basıyor.

Kırmızı Oda 14. bölüm full izle! ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 14. bölüm tek parça kırmızı oda son bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.