Kırmızı Kamyon konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? SHOW'da yepyeni bir dizi başlıyor!

SHOW TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon dizisi için geri sayım başladı. Türkiye'de ilk kez yapılacak olan, canları pahasına mücadele eden itfaiye erlenin hayatlarını anlatacak Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncuları kimler oldu?

Kırmızı Kamyon dizisi yayın hayatına başlıyor. SHOW TV'de yayınlanacak ve itfaiyecilerin hayatlarını konu alacak olan Kırmızı Kamyon hakkınde detaylı bilgileri sizler için araştırdık.

KIRMIZI KAMYON KONUSU NEDİR?

Kırmızı Kamyon bir itfaiye dizisi olarak ekrana gelecek ve itfaiye erlerinin canları pahasına ölümü bile göze alıp nasıl fedakarca çalıştıklarını ekrana getirecek.

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan ‘Kırmızı Kamyon’, izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

 Kırmızı Kamyon konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? SHOW'da yepyeni bir dizi başlıyor!

İtfaiyecilerin hayatları, aşkları, mutlulukları, kırgınlıkları ve birbirleri arasındaki müthiş bağı konu alan dizinin senaryosunu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Osman Kaya üstleniyor.

Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği, Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat ve Melisa Akman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni dizi ‘Kırmızı Kamyon’ detaylı bir hazırlık sürecinin ardından çekimlere başladı. Çekimlere başlamadan önce itfaiyecilerden uzun süre eğitim alan ve onlarla tatbikatlara giden ekip, izleyenleri dizinin dramatik yapısının yanı sıra aksiyon sahneleriyle de derinden etkileyecek.

Kırmızı Kamyon konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? SHOW'da yepyeni bir dizi başlıyor! - Resim : 2

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Show TV ekranlarında yer alacak olan Kırmızı Kamyon, Şubat ayının ilk haftasında ekrana gelecek.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanılan, itfaiyenin arka planını ve kahraman itfaiyecilerin etkileyici hikayelerini seyirciyle buluşturacak olan ‘Kırmızı Kamyon’un teaser afişi seyircilerin beğenisine sunuldu.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği; kadrosunda Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu gibi isimler yer alacak.

 

Kırmızı Kamyon konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? SHOW'da yepyeni bir dizi başlıyor! ile ilgili etiketler Show TV kırmızı kamyon konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.