Kırmızı Kamyon 2. bölüm neden yok? Dizi neden Haziran'a ertelendi?

Kırmızı Kamyon 2. bölüm izlemek isteyenler 7 Nisan akşamı Show tv ekranını açtıklarında sürprizle karşılaştılar. Bu akşam yayınlanmayacak olan Kırmızı Kamyon dizisi 2. bölümü Haziran ayına ertelendi. Peki dizi neden ertelendi?

Kırmızı Kamyon 2. bölümüyle bu akşam ekrana gelecekti. Show tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanması beklenen Kırmızı Kamyon dizisi Haziran ayına ertelendi. Diziyi yayın saatinde ekranda göremeyenler "Kırmızı Kamyon neden yok" sorusuna yanıt aramaya başladı.

KIRMIZI KAMYON HAZİRAN'A ERTELENDİ

Büyük umutlarla yola çıkan ve ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen Kırmızı Kamyon dizisi reytinglerde beklenenin altında kalınca apar topar yayından kaldırıldı. Böylelikle 1. bölümü yayınlanıp hemen kaldırılan ilk dizi olma ünvanını ele geçirdi. Dizi Haziran ayına ertelendi ancak tamamen yayından kaldırılma ihtimali de bulunuyor.

Kırmızı Kamyon dizisi neden yok? 1. bölümde yayından kaldırıldı!

KIRMIZI KAMYON NEDEN YOK?

Kırmızı Kamyon 2. bölümü izlemek isteyenler hayal kırıklığına uğradı. Dizinin 2. bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Dizi Yaz aylarına ertelense de tamamen yayından kaldırılma ihtimali de bulunuyor.

Kırmızı Kamyon 2. bölüm neden yok? Dizi neden Haziran'a ertelendi? ile ilgili etiketler Show TV kırmızı kamyon neden yok kırmızı kamyon 2. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.