Kırmızı ışıkta geçtiği için kendisini uyaran sürücüye çekiçle saldıran şahıs yakalandı!

Ankara'da kırmızı ışıkta geçtiği için kendisini uyarak sürücüye, otomobilinin bagajından çıkardığı çekiçle saldıran kişi gözaltına alındı.

Olay Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Banga Bandhu Şeyh Mucibur Rahman Bulvarı'nda meydana geldi.

KORNA ÇALARAK UYARAN SÜRÜCÜYE DEHŞETİ YAŞATTI

İddiaya göre kırmızı ışıkta geçen otomobilin sürücüsü Ö.Ö., kendisine korna çalarak uyarıda bulunan 06 BJ 5854 plakalı aracın sürücüsüne otomobilinin bagajından çıkardığı çekiçle saldırdı.

GÖZALTINA ALINDI

Saldırgan şahıs Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kırmızı ışıkta geçtiği için kendisini uyaran sürücüye çekiçle saldıran şahıs yakalandı!

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Vatandaşların kaydettiği görüntüler, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da tepkilere neden oldu. Çok sayıda kişinin yorum yaptığı görüntülere ilişkin Ö.Ö. de paylaşımda bulundu.

Kendisine küfredildiğini öne süren Ö.Ö., olayla ilgili şunları dedi:

"Kahverengi araç benim. O araçtaki arkadaşın bana ettiği küfürleri bilmeden yayınladığınız video hakkında ve 'aracın hiçbir kabahati yok' diye video çeken arkadaşla da ayrıca hesaplaşacağız. Orada kırmızı ışıkta geçen bir tek ben değildim, göbekte kilitlenme vardı. Benim sol tarafım zaten doluydu. Araçların üzerinden geçebilecek değilse geçemezdi zaten. O da benim önüme gelmiş olacaktı. O arkadaşın beni küfür tahrik ettiğini, etraftaki insanların zaten ona tepki gösterdiğini bilmeden bu şekilde bana tepki gösteren herkesin?"

Kırmızı ışıkta geçtiği için kendisini uyaran sürücüye çekiçle saldıran şahıs yakalandı! - Resim : 2

Kırmızı ışıkta geçtiği için kendisini uyaran sürücüye çekiçle saldıran şahıs yakalandı! ile ilgili etiketler Ankara Trafik çekiç kırmızı ışık saldırgan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.