Kırmızı ışıkta geçerken çarptığı çocuğu dövdü!

Küçükçekmece’de polis olduğunu iddia eden bir şahıs, aracıyla kırmızı ışıkta geçtiği sırada bir çocuğa çarptı. Çocuk, tepki gösterince sürücü bu sefer küfürler ederek üstüne yürüdüğü çocuğu darp etti. Esnaflar çocuğu kurtarmaya çalışırken, şahıs bu sefer de silah çıkartarak havaya ateş açtı.

Olay, saat 15.15 sıralarında Küçükçekmece Tevfikbey Mahallesi Emrullah Efendi caddesinde yaşandı. İddiaya göre, aracıyla kırmızı ışıkta geçen bir adam o sırada karşıya geçmeye çalışan bir çocuğa çarptı.

ÖNCE HAKARET ETTİ SONRA SALDIRDI

Çocuk 'neden kırmızı ışıkta geçiyorsun' diye tepki gösterince adam da, önce aracın içinden çocuğa hakaretler yağdırdı sonra da araçtan inerek çocuğu darp etti. Çocuk tepki vermeden yoluna devam etti, ancak öfkesi dinmeyen ve adam aracıyla çocuğu takip etti ve aracından inerek tekrar darp etmeye çalıştı.

O ANLAR KAMERADA

Şahıs araya giren esnaflara 'ben polisim' dedi ve silahını çıkararak havaya birkaç el ateş etti. Darp edilen çocuk adamın elinden esnafların araya girmesiyle kurtarıldı. O anlar çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kırmızı ışıkta geçerken çarptığı çocuğu dövdü! ile ilgili etiketler İstanbul Küçükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.