Kırmızı bültenle aranan terörist sınırda yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalışan 12 kişinin yakalandığını bildirdi. Bakanlık, yakalanan isimlerden birinin kırmızı bültenle aranan bir radikal terör örgütü üyesi olduğunu kaydetti.

 Hatay sınırında 12 kişinin yasa dışı yollardan Türkiye'ye geçmeye çalışırken yakalandığı, içlerinden birinin Kırmızı Bülten ile aranıyor olduğu açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, sınırların güvenliği için mücadelenin sürdüğü vurgulandı.

Açıklamada, Hatay sınırında yasa dışı yollardan Türkiye'ye geçmeye çalışan 12 kişinin yakalandığı belirtilerek, "Yakalanan şahıslardan birinin kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan radikal terör örgütü üyesi olduğu tespit edildi" bilgisi paylaşıldı.

Kırmızı bültenle aranan terörist sınırda yakalandı ile ilgili etiketler Hatay Milli Savunma Bakanlığı sınır terörsit kırmızı bülten
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.