Kırkpınar galibi başpehlivan Cengiz Şimşek'ten altın kemer yorumu

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Cengizhan Şimşek, altın kemeri almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Büyük gurur yaşadığını belirten Şimşek, "Allah'ım bana bu altın kemeri takmayı nasip etti. Ustalarıma teşekkür ediyorum, beni izleyen bütün seyircilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Finalde rakibi Mustafa Taş'ı yenen Cengizhan Şimşek, galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı. Sahada zafer turu atan Şimşek, protokol tribününe giderek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile sevincini paylaştı.

''ALLAH'IM BANA ALTIN KEMERİ TAKMAYI NASİP ETTİ''

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, altın kemeri kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Büyük gurur yaşadığını belirten Şimşek, "Allah'ım bana bu altın kemeri takmayı nasip etti. Buradan beni izleyen bütün Antalyalı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum. Annem, babam, bütün akrabalarıma selamlarımı iletiyorum. Allah sizden razı olsun. Beni destekleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e çok teşekkür ediyorum. Ustalarıma teşekkür ediyorum, beni izleyen bütün seyircilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Kırkpınar galibi başpehlivan Cengiz Şimşek'ten altın kemer yorumu

''NASİP BURAYA KADARMIŞ, ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK İSTERDİM''

Şimşek'i tebrik eden Taş, "Nasip buraya kadarmış olmasını çok istedim olmadı. Arkadaşımı da kutluyorum. Elimden geleni yaptım terimin son damlasına kadar savaştım." ifadelerini kullandı.

''BENİM İÇİN İKİNİZ DE GALİPSİNİZ, ADAMASINIZ, GEREKENİ YAPTINIZ''

Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim de iki başpehlivanı da tebrik ederek, "Benim için ikiniz de galipsiniz. Adamsınız, gerekeni yaptınız. Ödülü ikinize de böleceğim ananızın ak sütü gibi helal olsun." diye konuştu.

Kırkpınar galibi başpehlivan Cengiz Şimşek'ten altın kemer yorumu ile ilgili etiketler Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Cengizhan Şimşek Başpehlivan Cengizhan Şimşek altın kemer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.