Kırklarelispor'dan büyük sürpriz!

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1'in rövanşında sahasında TFF 2. Lig temsilcisi Kırklarelispor'u 3-2 mağlup eden Gaziantep FK kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası'da büyük bir sürpriz yaşandı. Sahasında kazandığı turun ilk maçının avantajıyla adını son 16'ya yazdıran Kırklarelispor, Gaziantep FK'ya 3-2 yenilse de büyük bir sürprize imza attı.

Kırklarelispor'dan büyük sürpriz!

Gaziantep Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Kırklarelispor 12. dakikada Kenan Özer'in golüyle maçta 1-0 öne geçti. Gaziantep FK bu gole 37. dakikada Mert Sinan ile karşılık verdi. Karşılaşmanın ilk yarısı da 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

72. dakikada Kırklarelispor bu kez Malik Karaahmet'in golüyle maçta bir kez daha öne geçti. 84. dakikada Gaziantep FK'da tecrübeli golcü Muhammet Demir müthiş bir golle skoru 2-2'ye getirdi. Gaziantep 90. dakikada Muhammet Demir'in ayağından bir gol daha bulsa da kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kırklarelispor ilk maçın avantajıyla kupada tur atlayan takım oldu.

Kırklarelispor'dan büyük sürpriz! ile ilgili etiketler Kırklareli Ziraat Türkiye Kupası Gaziantep FK Kırklarelispor Gaziantep Stadyumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.