Kırklareli’nde çiftlik yangını! Alevler saatler sonra kontrol altında

Kırklareli’nde bir hayvan çiftliğinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yem deposunda çıkan yangında çok sayıda saman balyası kül oldu. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi saatler sonra sonuç verdi.

Kırıklareli'nin Babaeski ilçesinde bulunan bir hayvan çiftliğinin yem deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kırklareli’nde çiftlik yangını! Alevler saatler sonra kontrol altında

Karahalil beldesi Demirkapı Mahallesi’ndeki yangının çıktığını gören çiftliktekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Kırklareli’nde çiftlik yangını! Alevler saatler sonra kontrol altında - Resim : 2

Yem deposunda çıkan yangında çok sayıda saman balyası kül olurken depoda çökmeler meydana geliyor. İtfaiye ekipleri tarafından yangına saatlerce müdahale edildi. Hayvan çiftliğinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

İHA

Kırklareli’nde çiftlik yangını! Alevler saatler sonra kontrol altında ile ilgili etiketler Kırklareli Yangın hayvan çiftliği

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.