Kırılma (RUPTURE) filmi konusu ne? Kırılma filmi oyuncuları kim, oyuncu kadrosu! Kırılma filmi nerede, ne zaman çekildi?

Film severlerin beğenisini kazanmayı başaran Kırılma (RUPTURE) filmi heyecan dolu sahneleriyle ilgi odağı oldu. Filmi izleyenler kaliteli oyuncu kadrosu ve konusunu araştırmak için arama motorlarının yolunu tuttu. Peki, Kırılma (RUPTURE) filmi konusu ne? Kırılma filmi oyuncuları kim, oyuncu kadrosu! Kırılma filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte detaylar…

Televizyon ekranlarında film severlerle buluşan Kırılma filmi, sürükleyici senaryosu, sahneleri ve oyuncu kadrosuyla ilgi odağı oldu. Filmi ilk defa izleyenler ya da detayları unutanlar arama motorlarında Kırılma (RUPTURE) filmi hakkındaki detayları araştırmaya başladı. Bekar bir annenin mücadelesini ve üzerinde uygulanan korkunç deneyi konu edinen film sürükleyiciliğiyle dikkati çekiyor. Peki, Kırılma (RUPTURE) filmi konusu ne? Kırılma filmi oyuncuları kim, oyuncu kadrosu! Kırılma filmi nerede, ne zaman çekildi? Detaylar haberimizde…

KIRILMA (RUPTURE) FILMI KONUSU NE? KIRILMA FILMI OYUNCULARI KIM, OYUNCU KADROSU! KIRILMA FILMI NEREDE, NE ZAMAN ÇEKILDI?

Renee Morgan bekar bir annedir. Genç kadın oğlunu okula bıraktıktan sonra arkadaşı ile buluşmak üzere yola çıkar. Yolda bir grup yabancı tarafından kaçırılıp hiç bilmediği bir yere götürülür. Nerede olduğunu anlamaya çalışan Renee, türlü garip sorulara maruz kalır. Renee’nin üzerinde ürkütücü bir deney uygulanacaktır. Niçin burada bulunduğunu sorgulamaya başlayan Renee deney uygulanmadan kaçmanın yolunu bulmalıdır.

Kırılma (RUPTURE) filmi konusu ne? Kırılma filmi oyuncuları kim, oyuncu kadrosu! Kırılma filmi nerede, ne zaman çekildi?

KIRILMA FILMI OYUNCULARI KIM, OYUNCU KADROSU!

Büyük beğeni toplayan filmin oyuncu kadrosu ise şöyle:

Noomi Rapace as Renée
Peter Stormare as Terrence
Kerry Bishé as Diana
Michael Chiklis as Bald Man
Lesley Manville as Dr. Nyman
Ari Millen as Dr. Raxlen
Joel Labelle as Captive Man
Paul Popowich as Cliff
Percy Hynes White as Evan
Sergio Di Zio as Van Driver
Jean Yoon as Colette
Morgan Kelly as Tommy
Jonathan Potts as Blake
Brendan Jeffers as Seth

KIRILMA FILMI NEREDE, NE ZAMAN ÇEKILDI?

120 dakikalık uzun metrajlı Kırılma filminin çekimleri 2016 yılında başlamış, 28 Nisan 2017 yılında ise gösterime girmişti.

Kırılma (RUPTURE) filmi konusu ne? Kırılma filmi oyuncuları kim, oyuncu kadrosu! Kırılma filmi nerede, ne zaman çekildi? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.