Kırıkkale 3 Mart Okullar Tatil mi? 2022 Perşembe Kırıkkale Valiliği Son Dakika Kar Tatili

Kırıkkale'de yarın 3 Mart okullar tatil mi? Mart ayında soğuk hava dalgasının yeniden gelişiyle beraber Kırıkkale'de etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil olması gündemde. Peki, yarın 3 Mart 2022 Perşembe Kırıkkale'de okullar tatil mi? İşte Kırıkkale Valiliği kar tatili son dakika açıklaması…

Meteoroloji’den yapılan son dakika açıklamasına göre; Kırıkkale’de bu akşamla birlikte etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 3 Mart 2022 Perşembe gününde okulların tatil olması gündeme gelebilir.

İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz Bölgesi’nde yoğun kar yağışının etkisini daha da göstermesi bekleniyor.

KIRIKKALE 3 MART OKULLAR TATİL Mİ?

Kırıkkale'de yoğun kar yağışı ile birlikte 3 Mart Perşembe gününde okulların tatil olması bekleniyor. Şu an için Kırıkkale Valiliği’nden henüz bir kar tatili haberi gelmedi.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada; "Yarın (02.03.2022) akşam saatlerinden sonra İç Anadolu'nun Kuzeydoğusunda beklenen kar yağışlarının Ankara’nın güney ve doğusu, Kırıkkale, Kırşehir’in kuzeyi, Çankırı’nın güneyi ve Çorum çevrelerinde beklenen yağışların yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri yer aldı.

Kırıkkale 3 Mart Okullar Tatil mi? 2022 Perşembe Kırıkkale Valiliği Son Dakika Kar Tatili ile ilgili etiketler Kırıkkale Kar tatili kırıkkale kar tatili okullar kırıkkale valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.