Kırgızistan'da tanıdık kirli eller devrede!

Kırgızistan’da Soros destekli FETÖ darbesi sonrası ilginç oyunlar oynandığı ortaya çıktı. Dün cuma namazı sonrası Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın olduğu Alatoo Meydanı’na giden Atambayev'e bir kişi aracının arkasından silahla ateş etmişti. Bu kişi darbecilerin cezaevinden çıkardığı Atambayev’in adamı çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kırgızistan’da yaşanan krizler bitmeden devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimler sonrası, ülkede Amerikalı Musevi milyarder, iç karışıklık ve darbelerin finansörü olarak bilinen George Soros’un desteklediği FETÖ ile irtibatlı olduğu tespit edilen muhalefet darbe yapmıştı.

CUMHURBAŞKANI CEEBENKOV TARAFTARLARI KIŞKIRTILDI!

Ülkede meydana gelen iç karışıklık sonrası, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Şerifoviç Ceenbekov bir açıklama yaparak,birlik ve beraberlik mesajı vermişti.

Bu açıklamanın ardından, Ceenbekov taraftarları başkent Bişkek’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı önündeki Alatoo meydanında toplandılar. Burada toplanan halk, hep birlikte cuma namazı kıldıktan sonra Ceenbekov'a destek sloganları atmıştı.

Kırgızistan'da tanıdık kirli eller devrede!

ESKİ CUMHURBAŞKANI ATAMBAYEV OYUNLAR PEŞİNDE!

Meydanda gösteriler yapılırken, yolsuzluk suçlamaları ile cezaevinde yatarken darbeciler tarafından kaçırılan ve özgürlüğüne kavuşan eski cumhurbaşkanı Almazbek Şarşenoviç Atambayev parti merkezinden çıkarak beraberindeki kalabalıkla Alatoo meydanına gitti.

HALK ATAMBAYEV’İ MEYDANA SOKMADI!

Halen Kırgızistan Cumhurbaşkanı olan Ceebenkov ile eski cumhurbaşkanı Atambayev taraftarları, Alatoo meydanında karşı karşıya geldi. Meydana gelen kargaşa sırasında, Atambayev’in bulunduğu otomobile kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş edildiği gözlendi.

ATAMBAYEV’E ATEŞ EDEN KENDİ ADAMI ÇIKTI!

İşte tam bu noktada ortaya çıkan gerçekler herkesi şoke etti. Ülkede devreye giren tanıdık kirli ellerin yönettiği operasyonda Atambayev'in aracına ateş açıp halkı kışkırtmaya çalışan kişinin kendi adamı olduğu ortaya çıktı. FETÖ ile bağlantılı olduğu ifade edilen eski cumhurbaşkanı Atambayev'in zırhlı otomobiline bindikten sonra ateş eden kişinin, Atambayev'le birlikte Alatoo meydanına yürürken fotoğrafları ortaya çıktı.

ATAMBAYEV MAĞDURU OYNUYOR İDDİASI!

Bişkek’de Alatoo Meydanı’nda meydana gelen olaydan sonra, eski cumhurbaşkanı Atambayev bir basın toplantısı düzenledi. Atambayev burada "Beni öldürmek istediler, ancak öldüremediler" dedi.

Uluslararası gözlemciler, Kırgızistan’da meydana gelen son olay için, ”Bilinen ve tanınan olaylar oynanıyor. Atambayev silahlı saldırı provokasyonu ile kendisini halk karşısında, mağdur olduğunu göstermeye çalışıyor.” iddiasında bulundu.

Kırgızistan'da tanıdık kirli eller devrede! ile ilgili etiketler Kırgızistan Darbe Saldırı Son dakika Atambayev suikast
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.