Kırgızistan, Antalya'da Konsolosluk açma kararı aldı!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Antalya’da ülkesinin Konsolosluğunun açılmasına ilişkin kararnameyi imzaladı.

Kırgızistan, Türkiye’de bir konsolosluk daha açma kararı aldı.

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un Antalya’da Kırgızistan’ın konsolosluğunun açılmasına ilişkin kararnameyi imzaladığı belirtildi.

TÜRKİYE'DE 20 BİN'DEN FAZLA KIRGIZ YAŞIYOR

Açıklamada, böyle bir kararın Kırgızistan ile Türkiye arasındaki kapsamlı ilişkilerin aktifleştirilmesi ve geliştirilmesi, ekonomik işbirliğinin genişletilmesinin yanı sıra Kırgızistan vatandaşlarına konsolosluk hizmetleri verilmesi amacıyla alındığı kaydedildi.

Kırgızistan’ın Ankara’da büyükelçiliği, İstanbul’da ise başkonsolosluğu bulunuyor. Türkiye’de 20 binden fazla Kırgızistan vatandaşı yaşıyor.

Kırgızistan, Antalya'da Konsolosluk açma kararı aldı! ile ilgili etiketler Antalya Kırgızistan Türkiye konsolosluk Başkonsolosluk karar caparov yeni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.