Kırgın Çiçekler’in yıldızı Gökçe Akyıldız bebeğinin cinsiyetini açıkladı...

Atv’nin üçüncü sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören NTC Medya imzalı dizisi “Kırgın Çiçekler”in Songül’ü Gökçe Akyıldız'ın bebek beklediği ortaya çıkmıştı.

Geçen temmuz ayında yaşamını set ortamında tanıştığı Mustafa Özyurt’la birleştiren Akyıldız'ın, hamile kalınca yapımcısından izin istediği öğrenilmişti. Ancak yapım şirketi 25 yaşındaki oyuncunun rolüne devam etmesine, senaryonun değiştirilmesine karar vermişti.

Dizide de evli olan Gökçe Akyıldız'a senaristler hamile rolü yazdı. Genç yıldız, geçen hafta dizide yakınlarına hamile olduğunu açıkladı. Hamileliği dördüncü ayında olan ve nazar korkusuyla konuyla ilgili bilgileri gizleyen oyuncunun bebeğinin cinsiyetinin ise erkek olduğu belirtildi.

gokcenAn

Kırgın Çiçekler’in yıldızı Gökçe Akyıldız bebeğinin cinsiyetini açıkladı... ile ilgili etiketler gokçeakyıldız kırgınçiçekler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.