Kırgın Çiçekler 20 Mart yeni bölümde Kemal sürprizi

Kırgın Çiçekler 20 Mart yeni bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde Kemal, korkutacak. Sınıf arkadaşları songül'e sürpriz kına gecesi düzenleyecek. Songül ve Atakan kına telaşına düşmüşken kına gecesinin yapıldığı ev taşlanacak. Bütün bunlar yaşanırken bir taraftan da intikamını almak isteyen Kemal eline aldığı bıçakla Eylül’ün annesinin kapısına dayanacak. Kemal’in geri döndüğünü gören kadın büyük bir şok yaşarken Eylül tarafından terk edildikten sonra ilk kez toparlanmaya başlayacak.

Kırgın Çiçekler 20 Mart yeni bölümde aksiyon yine dorukta olacak. Yeni bölümde Kemal, ortalıkta korku salacak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı bugün ekrana gelecek yeni bölümde neler olacağının ip uçlarını veriyor. Kemal, bıçakla birlikte dehşet saçacak. Eve gelerek Songül’e zorla makyaj yapan ve kına gecesi organizasyonu düzenleyen arkadaşları Songül’ü öfkelendirirken Atakan durumdan oldukça memnun gözükecek. Öte yandan intikamını almak isteyen Kemal eline aldığı bıçakla Eylül’ün annesinin kapısına dayanacak. Kemal’in geri döndüğünü gören kadın büyük bir şok yaşarken Eylül tarafından terk edildikten sonra ilk kez toparlanmaya başlayacak. Songül ile Atakan’ın kına gecesinin yapıldığı esnada evin taşlanması ise Kırgın Çiçekler’in 20 Mart’taki bölümüne damga vuracak.

kArgAn_AiAekler_20_mart

Kırgın Çiçekler yeni bölüm izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Kırgın Çiçekler son bölümde üvey babasının elinden kaçmayı başaran Eylül ölüm tehlikesi atlatırken hem ailesini hem de arkadaşlarını oldukça üzmüştü. Sevilen dizinin 20 Mart tarihinde yayınlanacak olan bölümünün tanıtım videosuna göre evde yalnız kalan Songül’ün annesi Kemal’in eli bıçaklı bir şekilde eve geldiğini görünce büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Ailenin şikâyeti sonrasında yakalanan ancak hastanede polis kontrolünde olduğu esnada yaptığı plan ile kaçmayı başaran Kemal intikamını almak için geri dönecek. Songül’e bir sürpriz hazırlamak isteyen arkadaşları ise Kırgın Çiçekler’in 76'ncı bölümünde ona ve Atakan’a özel kına gecesi organize edecekler. Nikâh kıydıklarını ve böyle bir şeye gerek olmadığını söyleyen Songül ile arkadaşlarının bu isteğini kıramayacak. Yapılan makyaja oldukça sinirlenen Songül, eğlendiği dakikalarda ise evinin taşlanmasıyla şok olacak. Kırgın Çiçekler 20 Mart Pazartesi akşamı ekranlarda olacak.

Evi taşlayan kişinin geri dönen Kemal mi, yoksa Songül’ün Atakan’la evlenmesini istemeyen babası mı olduğu ise bu akşamki bölümde ortaya çıkacak.

Kırgın Çiçekler 76.Bölüm Fragmanı

KIRGIN ÇİÇEKLER’DE GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER YAŞANDI?

Pazartesi günleri ekrana gelmeye devam eden sevilen dizide bu hafta oldukça önemli gelişmeler yaşanacak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm'de Eylül, Kemal’in yanından kurtulduktan sonra bir süre hastanede tedavi görürken Eylül’ün öleceğini düşünen annesi mutfakta tüpü açarak canına kıymak istemişti. Eylül’ün iyileşerek sağlığına kavuşması annesini de sevindirirken bu kez kızının kendisini terk etmesiyle ikinci bir şok yaşayan Eylül’ün annesi sokakta kızını ikna etmeye çalışsa da gitmesine engel olamadı.

KIRGIN ÇİÇEKLER’DE HAKAN’I ZORLAYAN CEMRE SORUSU

Öte yandan uzun bir sürenin ardından okula dönen Eylül, Hakan’a “Cemre’yi seviyor musun” diye soracak. Hakan’ın soruyu yanıtsız bırakması üzerine onun Cemre’den hoşlandığını düşünen Eylül, ne yapacağını bilemeyecek.

Kırgın Çiçekler 20 Mart yeni bölümde Kemal sürprizi ile ilgili etiketler kırgın çiçekler 20 mart kırgın çiçekler yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.