Kirazlı-Yenikapı Metrosu'nda adım atacak yer yok!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hafta sonunda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından birkaç saat önce Yenikapı/Kirazlı hattında büyük yoğunluk yaşandı. Pandemi kuralları unutuldu, sosyal mesafe kalmadı.

Metroda saat 17.30'dan itibaren başlayan yoğunluk uzun süre devam etti. Yenikapı'dan 15 Temmuz Şehitler Otogarı'ndaki aktarma noktasına gelen vagonlara binmek isteyenler kalabalık nedeniyle zorlandı. Akşam evlerinde olmak isteyenler vagonlara güçlükle binebilirken içeride de ayakta durmada zorlandı.

Koronavirüs nedeniyle uyulması istenen sosyal mesafe kuralı bu metro hattında uygulanamazken, Atatürk Havalimanı ile Yenikapı metrolarında akşam saatleri olmasına rağmen Kirazlı metrosu kadar kalabalık olmadığı görüldü.

Sokağa çıkma kısıtlaması öncesi D-100 Karayolu'nda da yoğun trafik görüldü. Şirinevler'den Avcılar ve Beylikdüzü yönüne karayolunda araçlar akşam saatlerinde ilerlemeke güçlük çekti. Söğütlüçeşme veya Zincirlikuyu, Cevizlibağ'dan gelen metrobüslerde de yoğunluk oldu. (DHA)

Kirazlı-Yenikapı Metrosu'nda adım atacak yer yok! ile ilgili etiketler pandemi sokağa çıkma kısıtlaması yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.