Kiralık katil itirafı sonrası Büşra Büyükşen ilk kez konuştu: Ruh halim yanlış anlaşıldı!

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen çifti cinayetinde gelen itirafın ardından sona gelindi. Yanlışlıkla öldürüldükleri anlaşılan Metin-Necla Büyükşen çiftinin oğulları Doktor Osman Büyükşen, "Kardeşlerim masumdur." dedi. Cinayetin bir numara şüphelileri olan Büşra Büyükşen ve ağabeyi Uğur Büyükşen bir araya gelerek cinayetin sonlanmasının ardından açıklama yaptı. Büşra Büyükşen "Ruh halim insanlar tarafından yanlış anlaşıldı. Biraz ferahlamış durumdayım" dedi.

Konya'da Metin ve Necla Büyükşen çiftininyaşadıkları evde 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada 4 zanlının tutuklanması kardeşlerin yüreğine su serpti.

"BİLİNMEYENLER DE ORTAYA ÇIKACAK"

Büyükşen çiftinin oğlu Osman Büyükşen, AA muhabirine, sürecin başından beri büyük bir belirsizliğin olduğunu söyledi. Bu belirsizliğin büyük ölçüde aydınlandığını dile getiren Büyükşen, "Cinayeti azmettirenlerin bulunması çok zorlu bir süreçti. Fakat yapılan çalışmayla bu kişilerin tespit edilmiş olması, geriye kalan bilinmeyenlerin de ortaya çıkacağını gösteriyor" diye konuştu.

Kiralık katil itirafı sonrası Büşra Büyükşen ilk kez konuştu: Ruh halim yanlış anlaşıldı!


"KİMLERİN DOST, KİMLERİN DÜŞMAN OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Büyükşen, faillerin artık tutuklu yargılanacağı için konunun bir adım daha öteye gittiğini belirtti. Artık cinayet sebebinin ne olduğunu bildiklerini vurgulayan Büyükşen, "Kimlerin dost kimlerin düşman olduğunu biliyoruz. Süreç tabi ki zor olacak ama daha belirgin olacak. Cinayet sebebi, çok nadir rastlanan bir durum. Belki bir çoğumuzun aklına bile gelmeyecek bir sebeple cinayetin işlendiğini gördük. Çözülmesi neredeyse imkansız, farklı kişilerin töhmet altında kaldığı bir cinayet dosyasıydı." ifadelerini kullandı.



 

Kiralık katil itirafı sonrası Büşra Büyükşen ilk kez konuştu: Ruh halim yanlış anlaşıldı! ile ilgili etiketler büyükşen Büşra Büyükşen kiralk katil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.