Kiralık bisikleti alamayınca tekme attı!

Düzce Belediyesi'nin şehirde vatandaşların kullanımına sunduğu bisikletlerden birini uygulamayı kullanmadan almak isteyen şahıs başarılı olamayınca tekme attı. Öfkeli şahsın bisiklete tekme atma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzce'nin Şehit Murat Demir Mahallesi’nde, Düzce Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda kullanıma sunulan kiralık bisikletleri kullanmak isteyen bir şahıs, yol kenarındaki bisikleti arka selesinden almaya çalıştı.

Kiralık bisikleti alamayınca tekme attı!

Fakat bisikleti kullanabilmek için uygulamayı açmayınca bisikleti alamayacağını anladı. Arkadaşının kendisine uzattığı montu giyen şahıs tekme ile bisiklete vurdu. Bu anlar ise bölgede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzce Belediyesi ise sosyal medya hesaplarından görüntüyü, “Farklılığınız iyilik olsun! Çünkü, kötülerden çok var” mesajı ile paylaştı.

Kiralık bisikleti alamayınca tekme attı! ile ilgili etiketler Düzce kiralık bisiklet düzce belediyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.