Yemekteyiz şampiyonu çatı parası için gözünden oluyordu!

Gaziosmanpaşa'da yaşayan Tarık Aydın, oturduğu evin çatısı yüzünden öldüresiye dövüldü. İddialara göre ev sahibinin yeğeni Celil Demircan, kiracı Tarık Aydın'dan çatı tamiri için 2 bin 500 TL istedi. 2021'de bir televizyonda yemek yarışmasında şampiyon olduğu öğrenilen Aydın, buna karşı çıkınca evinin içinde feci şekilde darp edildi

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir kiracı, ev sahibinin yeğeni tarafından saldırıya uğradı.
Bir tv programında, yemek yarışmasında birinci geldiği belirtilen Tarık Aydın, hastanede tedavi altına alındı.

Yemekteyiz şampiyonu çatı parası için gözünden oluyordu!


"SALDIRGAN BENİ EVİMİN İÇİNDE DARP ETTİ!"

Oturduğu ev sahibinin yeğeni Celil Demircan tarafından saldırıya uğradığını ifade eden Tarık Aydın, SüperHaber'e yaptığı açıklamada yaşadığı olayı şöyle anlattı. "Aynı apartmanda oturduğumuz ve ev sahibinin yeğeni olarak tanıdığım Celil Demircan adlı kişi bir süre önce benden çatıyı tamir ettirdiği gerekçesi ile 2 bin 500 TL para istemişti. Ben durumu ev sahibine anlatmıştım. Ev sahibi de vermemi istememişti. Olay günü yine oturduğum dairenin kapı zili, uzun uzun çaldı ben açtım. Zile basan komşumuz Celil Demircan kapının önündeydi. Ben kendilerine buyrun içeriye gelin dedim.Celil Demircan içeriye girer girmez yüksek sesle bana direkt olarak, parayı ver dedi. Bende kendisine 'ev sahibim para vermememi istedi' dedim.Bana bunun üzerine sert bir ses tonu ile (ara!) dedi.

Yemekteyiz şampiyonu çatı parası için gözünden oluyordu! - Resim : 2

"ÖNCE YUMRUK ATTI, YERE DÜŞÜNCE DE TEKME VURDU!"

Cep telefonumdan hoparlörü açarak aradım. Ev sahibim Hasan Çelik'in oğlu Mustafa Çelik "Babam gelene kadar para verme" dedi. Bu konuşma üzerine Celil Demircan bana, "Bu ev Mustafa'nın değil! Çık git! Boşalt evi!" dedi.

Bende sözler üzerine, "Çıkmıyorum. Bu devletin polisi de var savcısı var." diye karşılık verdim.Benim bu sözlerim üzerine Celil Demircan bana ,"Polisi de ......m savcıyı da..." diyerek birden sertçe yumruk attı.Ben o anda yere yığıldım.Yere düştüğümde bir tekme karnıma, bir tekme de kafama vurdu.Baygınlık geçirmişim. Kendime geldiğimde sol gözümün altından kan akıyordu ve kaburgalarım çok ağrıyordu."

Yemekteyiz şampiyonu çatı parası için gözünden oluyordu! - Resim : 3

YÜZÜNE 4 DİKİŞ ATILDI: KABURGALARINDA ÇATLAK VE KIRIK VAR!

Acılar içinde kıvrana kıvrana telefonumdan önce polisi aradım. Ardından aradığım 112 servisi beni Seyrantepe Hamidiye Etfal hastanesi'ne kaldırdı.Burada yüzüme 4 yerden dikiş attılar. Doktorlar sol gözümün altında kırık olduğunu ve kaburgalarımdan birinin çatlak, diğerinin ise kırık olduğunu söyleyip, 10 gün sonra gözümden ameliyat olacağımı söylediler." şeklinde konuştu.Öteyandan Tarık Aydın'ın 10 gün çalışamaz raporu aldığı öğrenildi. Bu arada Bayrampaşa'da bulunan Adapark'da macun satarak geçimini sağladığı bilinen Tarık Aydın'a evinde saldırarak ağır yaralayan Celil Demircan'ın kaçtığı kaydedildi.

Yemekteyiz şampiyonu çatı parası için gözünden oluyordu! - Resim : 4

Dayısının kiracısını feci şekilde darp eden Celil Demircan'ı polis her yerde arıyor.

Yemekteyiz şampiyonu çatı parası için gözünden oluyordu! ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa kiracı Darp
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.