Kiracıları Kurtaran TOKİ Projesi Başlıyor! Asgari Ücret Almanız Yeterli! Ucuz konut başvuru şartları

Kiracıları Büyük Bir Yükten Kurtaracak TOKİ Projesi başlıyor. 81 İde 150 bin ucuz konut müjdesiyle birlikte başvuru şartları da belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyurulan ucuz konut müjdesinde gelirinizin asgari Ücret Olması Yeterli. İşte Dar Gelirli Aileleri Sevindirecek TOKİ ucuz konut başvuru şartları ve detaylar...

Geliri Asgari Ücretten Başka Olmayan İhtiyaç Sahibi Aileler için müjde geldi. TOKİ ucuz konut hamlesiyle birlikte 81 ilde 150 bin konut başvuruları başlıyor. Yüksek enflasyonla birlikte alım gücünün düşmesi, Döviz Kurundaki Dalgalanlamaların fiyatlara yansıdığı bu dönemde kira fiyatları da aldı Başını Gitti. Ev sahipleri ve kiracıları karşı karşı karşıya getiren ekonomik krizde TOKİ'den Dev hamle geldi.

Kiracıları Kira derdinden kurtaracak ucuz konut müjdesini daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdelemişti. Geliri 10 bin TL'nin altında olanların başvurabileceği TOKİ 81 ilde 150 bin konut projesinin detayları belli oldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek konut projesinden asgari ücretle geçinen vatandaşlar da yararlanabiliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyurulan bu konut projesiyle vatandaşların konut alabilmelerine imkan tanınıyor.

TOKİ KONUT PROJESİNE BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ ucuz konut projesinde 81 ilde 150 bin konut inşa ediliyor. Başvuru şartları arasında T.C. Vatandaşı olmak, projenin yapılacağı ilde en az 1 yıl ikamet ediyor olmak var.

Kiracıları Kurtaran TOKİ Projesi Başlıyor! Asgari Ücret Almanız Yeterli! Ucuz konut başvuru şartları

Başvuru yapacakların kendisine, eşine ya da velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması gerekli. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması (eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor) gerekli.

Kiracıları Kurtaran TOKİ Projesi Başlıyor! Asgari Ücret Almanız Yeterli! Ucuz konut başvuru şartları ile ilgili etiketler TOKİ ucuz konut asgari ücretliye toki müjdesi toki başvuru şartları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.