Kına gecesine giderken yakalanıp tutuklandı...

Bursa'da dünya evine girmeye hazırlanan Yunus Yavuz kınası gecesine giderken polis tarafından gözaltına alındı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan damat cezaevine gönderildi.

Bursa'da çok sayıda suçtan hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Yunus Yavuz'un aracı kına gecesi için gelini almaya giderken polis tarafından durduruldu. Düğünü olduğunu söyleyen damat, hakkında kesinleşmiş cezası bulunduğu gerekçesi ile gözaltına alındı. Kına için toplanan davetliler gelinle birlikte adliyeye akın etti.

Kına gecesine giderken yakalanıp tutuklandı...

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan Yavuz'a daha önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında işlem yapıldığı, bu suçla ilgili açılan soruşturma kapsamında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan damat emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan damat düğün yapacağını ve kına için girdiği konvoydan alındığını ifade ederek düğününü yapmak için izin istedi. Yavuz’un bu isteğini reddeden hakim sanığın cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Kına gecesine giderken yakalanıp tutuklandı... - Resim : 2

GELİN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Çıkışta ailesi ile vedalaşan damat gözyaşları içerisinde geline sarıldı. Cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarılan damat Yavuz, çıkışta gazetecilere 'Hiçbir şey yarım kalmadı. Her şey 10 gün sonra kaldığı yerden devam edecek' dedi. Yavuz'un cezaevine götürülmesinin ardından davetliler ve gelin adliyeden ayrıldı.

Kına gecesine giderken yakalanıp tutuklandı... ile ilgili etiketler Gelin Damat kına tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.