Kimya fabrikasında feci yangın: 15 işçi öldü

Hindistan'da dezenfektan üretimi yapan kimya fabrikasında yangın çıktı. Dezenfektanların etkisiyle hızla büyüyen yangında 15 işçi hayatını kaybetti. 5 işçinin daha mahsur kaldığı düşünülen fabrikanın duvarı buldozerle yıkıldı.

Hindistan’ın Maharaştra eyaletine bağlı Pune kentinde bulunan ve dezenfektan üretimi yapan bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Fabrikada bulunan dezenfektanlar nedeni ile hızla büyüyen yangında, ilk belirlemelere göre 15 işçi hayatını kaybetti.

Pune Kırsal Polisi tarafından yapılan açıklamada, yangında hayatını kaybedenlerini çoğunun dumandan boğulduğu ve yaklaşık 5 işçinin daha fabrikada mahsur kaldığından korkulduğu ifade edildi. Görgü tanıkları, ekiplerin bina içinde mahsur kalan diğer işçileri kurtarmak için fabrikanın duvarını buldozerle yıkmak zorunda kaldıklarını aktardı.

Kimya fabrikasında feci yangın: 15 işçi öldü ile ilgili etiketler Hindistan Yangın kimya fabrikası pune

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.