Kimseye aldırış etmedi... Sokak ortasında öperek sevdi!

Demet Evgar önceki gün iki genç kızla Nişantaşı’nda bir kafede otururken görüntülendi. Oyuncunun, bir ara can kulağıyla dinlediği arkadaşının elini öperek ilginç şekilde sevgi gösterisinde bulunması şaşırttı.

İçeceklerini içtikten sonra mekandan ayrılan ve yürümeye başlayan ve aşırı sıcakta geniş şapka takan Evgar, yine genç kızın elinden tutarak neşeli halde yürümeye başladı. Bu sırada fotoğraflandığını fark eden oyuncu elini bıraktı.

rtuyrturtu

Evgar, “Yanınızdaki iki kadın kim?” sorusu üzerine, “Biri kuzenim diğeri de onun arkadaşı” diye konuşurken, ele ele tutuştuklarının hatırlatılmasıyla “Kendisi benim yeğenimin arkadaşı ve kardeşim gibidir' demekle yetindi.

tyAtyurtuty

Yeni sezonda bir sinema filminde rol alacağını söyleyen ve bir de dizi projesi olduğunu belirten Demet Evgar daha sonra yeğenlerim dediği iki güzelle taksiye binerek gözlerden kayboldu.

tyAuuyrtuy

Kimseye aldırış etmedi... Sokak ortasında öperek sevdi! ile ilgili etiketler Demet Evgar öperek sevdi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.