Kimsesizler dizisinin yeni adı Kimsesiz Değiller iddiası!

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı Kimsesizler dizisinin isminin ‘Kimsesiz Değiller’ olarak değiştirildiği iddia edildi. Medyapım tarafından daha önceden duyurulan ve yayınlanan fragmanda tepkiler alan Kimsesizler dizisinin adının değiştirilmesi olay oldu.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra başarılı çocuk oyuncu Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk gibi isimlerin yer aldığı Kimsesizler dizisinin adının Kimsesiz Değiller olarak değiştirildiği iddiaları gündemde geniş yer buldu. MEDYAPIM ve MF Yapım imzalı, “Kimsesizler” dizisinin ilk tanıtım fragmanının yayınlanması sonrasında sokak çocuklarına hakaret edildiği sahneler sosyal medyada büyük ses getirmiş ve tepkilere neden olmuştu.

Yayınlanan son tanıtımda Mahir’in (Erdal Beşikçioğlu) ve Mavi’nin (Beren Gökyıldız) diyaloğu kalplere dokundu.

KİMSESİZ DEĞİLLER DİZİ KONUSU

Dizide; tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Çocuk Evi’ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her kimsesiz çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır. Bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep’in (Derinsu Akkuş) ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar, öz ailelerine duydukları özlemler ve hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir. Kızların çaresiz kaldıklarında ise imdatlarına yetişmeye hazır olan memurları Ayşegül (Burcu Özberk) vardır…

Kimsesizler dizisinin yeni adı Kimsesiz Değiller iddiası! ile ilgili etiketler kimsesizler Kimsesiz Değiller
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.