Kimse o olduğuna inanmadı! Ömür Gedik'in fotoğrafı kafaları karıştırdı

Şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'in fotoğrafı kafaları karıştırdı. Yüzüne yoğun filtre uygulayan Ömür Gedik'i görenler tanıyamadı. tv8'de ekrana gelen 'müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Sinan Güleryüz, Ömür Gedik'i tanırken, eşi Özge Özder ise ''Asla değil'' dedi.

51 yaşındaki şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'in ortaya çıkan bir fotoğraf karesi sosyal medyayı salladı. Yaşına rağmen güzelliği ve genç görüntüsüyle kendine hayran bırakan Gedik'in fotoğrafını görenler tanımakta zorlandı.


tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında Ömür Gedik'in söz konusu fotoğrafı ekrana getirildi. Programın konuklarından Sinan Güleryüz, Ömür Gedik'i tanırken Özge Özder ise fotoğraftaki kişinin Ömür Gedik olduğuna inanmadı.

 

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in “Fotoğraftaki kim?” sorusun karşısında, Sinan Güleryüz, ''Benim tek tahminim var. Ben valla Ömür Gedik'e benzetiyorum. Bence o. Ben gözlerinden tanıdım. Bence Ömür Gedik.'' cevabını verirken Özge Özder ise, ''Aaa, yok beee. Hayır canım. Asla değil.'' dedi.


öMÜR GEDİK: ''BENİM BEN''

Ömür Gedik gündem olan fotoğraf karesinde filtre olduğunu ve yüzünde makyaj olduğunu belirterek, ''Benim ben, her zaman kullandığım filtre bu, tek fark klip çekiminde makyözümüzün sihirli elleri dokundu. Ve takma kirpik var, gözleri en çok değiştiren detay. Gözlerim rahatsız olduğu için klip dışında takam kirpik kullanamıyorum 🤗'' açıklamasını yaptı.

ömür gedik

Kimse o olduğuna inanmadı! Ömür Gedik'in fotoğrafı kafaları karıştırdı ile ilgili etiketler Özge Özder Ömür Gedik 2. Sayfa Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa Sinan Güleryüz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.