Kardeşi Ali'yi vuruyor!

Kimse Bilmez 3. bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kimse Bilmez, bu akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek. 25 Haziran akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Ali kardeşini bulduğunu düşünürken, silahından çıkan kurşunla yaralanıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kimse Bilmez 3. bölüm izle! Kardeşi Ali'yi vuruyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kimse Bilmez 3. bölüm izle! 25 Haziran akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Ali kardeşini bulduğunu düşünürken, silahından çıkan kurşunla yaralanıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kimse Bilmez, bu akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek. İşte Kimse Bilmez 3. bölüm izle! Kardeşi Ali'yi vuruyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

KİMSE BİLMEZ DİZİSİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Ali, Sevda'nın evinden ayrılırken Köksal'la ilgili kafası karışmıştır. Köksal, Ali'yle yaşadığı karşılaşma sonucu derinden sarsılır ve sırrının öğrenildiği zannıyla derin bir korkuya kapılır. Sevda, Ali'yle birlikte zaman geçirmek için bahaneler üretirken yaklaşan tehlikeden habersizdir. Uygar ve Amca korkunç bir plan hazırlamaktadır.

KİMSE BİLMEZ DİZİSİ 3 BÖLÜM İZLE

Bu plan hem Ali'nin ölmesini sağlayacak, hem de Sevda'yı Ali'den nefret ettirecektir. Olan bitenin tam olarak farkında olmasa da Pilot da bu planın parçasıdır. Ali ise başına geleceklerden habersiz Sevda'nın borcunu ödeyerek onu Uygar'dan tamamen kurtarma uğraşındadır. Sinan'ın Ali'nin mahallesinde uyuşturucu satması, planın fitilini ateşler. Ali, Uygar'ın planına engel olabilecek mi? Pilot, abisini ölüme sürükleyecek mi? Sevda, ailesiyle sınandığı bu plan karşısında ne yapacak?

Kardeşi Ali'yi vuruyor! ile ilgili etiketler canlı izle ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.