"Kimse, Ahmet Bulut kötü futbolcu getirdi diyemez"

Ünlü menajer Ahmet Bulut son dönemde kendisi hakkında çıkan iddialar ve bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta bir çok transferin gerçekleşmesinde pay sahibi olan ünlü menajer Ahmet Bulut Haber1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalardan öne çıkanlar:

"ESKİ BİR FUTBOLCUYUM"

2000 yılından itibaren menajerlik yaptığını dile getiren Ahmet Bulut, “Ben eski bir futbolcuyum. Galatasaray’da iki sene oynadım, sonra Zeytinburnu’ndan oynadım. Çok kötü bir kaleciydim. 2000’de menajerlik işine başladım. O zamandan beri bu işi yapıyorum.”

KİMSE “AHMET BULUT, BİZE KÖTÜ FUTBOLCU GETİRDİ” DİYEMEZ

Beşiktaş’a önemli transferler yaptığını belirten Bulut, "Beşiktaş’a gelen en önemli oyuncuların transferini ben yapmışımdır. Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes, Fabian Ernst, Adriano, Talisca, Mario Gomez, Gökhan Gönül, Tolgay Arslan, Pepe… Bunların hepsini saydığınız kimse ‘Ahmet Bulut, bize kötü futbolcu getirdi’ diyemez.”

NEGREDO’YA 5 MİLYON EURO VERİYORLARDI, BİZ 2,5 MİLYON EURO’YA İNDİRDİK

Alvaro Negredo transferinin aşamalarını anlatan Ahmet Bulut, “Larin, Roco transferleriyle uzaktan yakından hiçbir alakam yok. bu sene Beşiktaş’a hiçbir tane futbolcu transfer etmedim. ‘Mitrovic transferini Ahmet Bulut yaptı’ diyorlardı. Bonservisli futbolcuların hiçbirinde benim rolüm olmadı. Bir tek Negredo var. Negredo’yla ilgili konuşulduğu gibi ‘Bedavaydı, Beşiktaş gidip 2,5 milyon Euro para verdi’ sözlerini söyleyenler menajerler. Menajer gidip futbolcunun menajeriyle konuşuyor. O da ‘Ben belki bedava getirebilirim’ diyor. Ben de belki diyebilirim ama kulüp adına konuşmam ki. Kulübe gittiğim zaman iki tane teklif vardı. Porto ve İngiltere’den bir takım… 5 milyon Euro bonservis veriyorlardı. Oraya gitmek istiyordu. Bonservisini 2,5 milyon Euro’ya indirdik. Hatta başka menajerlerin ellerinde kağıt vardı, kulüpten almışlar, ‘8 milyon Euro’ diyorlardı. Ben de ‘8 milyon Euro ne? Biz oyuncuyu bedavaya almaya çalışıyoruz’ dedim. Sonra 2,5 milyon Euro’ya transfer edildi ve o para 3 seneye bölündü. Futbolda bazen böyle transferler olabilir. Demba Ba’yı da ben getirdim.”

"ONLARIN HEPSİ YALAN"

“Cenk Ergün, İspanya’ya gidip futbolcunun menajeriyle konuşmuş. Valencia Kulübü hiçbir zaman görüşmemiş. ‘Bedavaya alabilirsin’ ya da ‘1 milyon Euro’ gibi şeyler yok. Onların hepsi yalan. Neden bedava olan bir futbolcuyu Beşiktaş, 2,5 milyon Euro versin? ‘İnsanlar, oradan parayı alacaklar’ diye mi düşünüyor? Zaten öyle bir şey olamaz. Kulübe ne kadar bonservisi parası geldiği sisteme geliyor. Kulüpten para dışarı çıkamaz. Menajere para vereceklerse onu da sisteme bildiriyorlar. Zaten o da ortaya çıkar. Ben Valencia’dan herhangi bir menajerlik parası almadım. Sanki ben Valencia’ya yardım ettim ve Valencia ‘Bunu sat, al sana para’ dedi. Öyle bir şey de yok. Zaten Footbal Leaks’de olduğu gibi her şey sonradan ortaya çıkıyor.”

"Kimse, Ahmet Bulut kötü futbolcu getirdi diyemez" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.