Kimlik kartları için açık olacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda, YKS'ye girecek öğrencilerin T.C. Kimlik Kartı Başvuruları için 6 Haziran Cumartesi Günü Nüfus Müdürlüklerinin açık bulundurulacağı belirtildi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nce, nüfus müdürlüklerinin, YKS'ye girecek öğrencilerin kimlik kartı işlemleri için yarın saat 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vereceği duyuruldu.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF TUTULACAKLAR

 Açıklamada, müdürlüklerin yarın açık olacağı vurgulanarak "Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 6 Haziran Cumartesi günü 15 yaşını tamamlayanların kendileri ile birlikte ana baba, veli veya vasisi; T.C. kimlik kartı başvurusunda bulunmakla sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla sınava başvurulduğunu gösterir fotoğraflı belge ile 10:00-17:00 saatleri arasında sokağa çıkabileceklerdir" denildi. 

 

Kimlik kartları için açık olacak

 

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.