"Kimi teselli ediyor, kimi 'tekrar olacak' diyor!"

Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un teyzesinin cenazesine katılan Binali Yıldırım, daha sonra Pierre Loti tepesine çıktı. Eşinin bu ziyaretinden haberi olmadığını belirten Yıldırım Hanımefendinin buraya geldiğimden haberi yok. Cenazeden sonra böyle bir kaçamak yaptık" dedi. Yıldırım seçime ilişkin vatandaşlardan aldığı tepkilerle ilgili olarak da "Kimisi teselli ediyor, kimisi 'merak etme tekrar olacak' diyor." diye konuştu.

AK Parti İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, Eyüpsultan'da Pierre Loti tepesini ziyaret etti.

Binali Yıldırım burada bulunan yerli ve yabancı turistlerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi, çay içti. 

Yıldırım ziyareti sırasında Demirören Haber Ajansı (DHA)'ya açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, havanın güzel olduğunu ve insanların bu güzel havanın tadını çıkardığı belirterek, “Biz bugün malum Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un cenazesi vardı, ona katıldık. Arada boş vakit olunca, buraya gelmek nasip oldu. Hanımefendinin buraya geldiğimden haberi yok. Cenazeye geldiğimi biliyor. Cenazeden sonra böyle bir kaçamak yaptık" dedi.

“İLETİŞİMDE, ULAŞIMDA ÇOK ÖNEMLİ MESAFE KAT ETTİK"

Binali Yıldırım, sık sık çevrede bulunanların yakınlarıyla görüntülü konuşmasının sorulması üzerine ise, “Teknoloji malum. 12 yıl kadar Ulaştırma Denizlik ve Haberleşme Bakanlığı görevi yaptık. Bütün iletişimde teknoloji bu dönemde geldi. Şu anda 4.5G'deyiz. 5G için test çalışmaları devam ediyor. Türkiye'nin her köşesinde iletişimde, ulaşımda çok önemli mesafe kat ettik. O teknolojinin getirdiği imkanlardan vatandaşlarımız güzel bir şekilde yararlanıyor. Buna da mutlu oluyoruz" diye yanıt verdi.

“KİMİSİ TESELLİ EDİYOR"

Binali Yıldırım, “İstanbulluların gündemi nedir?" sorusuna ise, “Vatandaşlar selam veriyorlar, fotoğraf çektirmek istiyorlar. Kimisi teselli ediyor, kimisi 'merak etme tekrar olacak' diyor. Vatandaşları gayet iyi görüyorum. İnsan sevildiğini görünce çok daha mütehassis oluyor" yanıtını verdi.

DENİZ KÖKEN'İ ZİYARET ETTİ

Yıldırım Pierre Loti'nin ardından Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

"Kimi teselli ediyor, kimi 'tekrar olacak' diyor!" ile ilgili etiketler Binali Yıldırım İBB Eyüp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.