Kimi meczup kimi manyak kimi bilmem ne bela...

Fatih Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti'nin başına geçtikten sonra 'temizlik yapacağını' iddia ederken Cemil Barlas hakkında ''hasta kokainman'' ifadelerini kullandı.

Fatih Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ak Parti'nin başına geçtikten sonra 'temizlik yapacağını' iddia ederken Cemil Barlas hakkında ''hasta kokainman'' ifadelerini kullandı.

Tezcan Twitter adresinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti'nin başına geçmesinin ardından temizlik harekatına başlayacağını iddia ederek ''Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin başına geçtikten sonra olacaklara kimse şaşırmasın. Başta İBB olmak üzere her alanda temizlik başlıyor. Bu süreçte sanki CB Erdoğan'a yakınmış da ona sufle veriyormuş gibi etiket yapan medya sahtekarları da temizlikten paylarını alabilirler.'' ifadelerini kullandı.

Tezcan daha sonraki paylaşımda ise Cemil Barlas'ın fotoğrafının bulunduğu bir linki paylaşarak ''Canlı yayınlarda "Biz söylüyoruz Erdoğan yapıyor" diyebilen hasta kokainmanlar medyadan temizlenmezse, yapılacak her temizlik gölgede kalır.'' dedi.

İşte kavga çıkartacak o paylaşımlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin başına geçtikten sonra olacaklara kimse şaşırmasın. Başta İBB olmak üzere her alanda temizlik başlıyor.

— Fatih Tezcan (@fatihtezcan) 1 Mayıs 2017

Kimi meczup kimi manyak kimi bilmem ne bela... ile ilgili etiketler Fatih Tezcan Cemil Barlas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.