Deniz Baykal’ın tasfiyesine giden ve Kılıçdaroğlu’nun önünü açan süreçte neler yaşandı?

'CHP’yi kuşatan derin yapının kodları' dosyasını SuperHaber Youtube kanalında izleyebilirsiniz...

"CHP'ye oy veren milyonlarca insan bu CHP'den rahatsızdır, 10 Aralıkçı hareketten rahatsızdır, CHP'nin Atatürk’ten uzaklaşmasından rahatsızdır ve Atatürk’ün felsefesinden uzaklaşmasından rahatsızdır. Çünkü Atatürkçülük; geçmişin bekçiliği değil geleceğin öncülüğüdür. O yapı maalesef geleceğin öncülüğünü yapamıyor. Çağı bile anlamadıklarını görüyorsunuz. Çağın öncülüğünü yapabilmek bağımsızlıktan geçer. Yani Amerika'dan, Biden'den Türkiye’de kurulacak iktidara yardım istememekten geçer. Biz bu iç sorunları kendimiz çözeriz."

CHP
'de yıllarca üst düzey görev yapan ve yakın zamanda vefat eden Şahin Mengü, 2021 yılında yaptığı bir açıklamada bunları söylemekteydi.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu dönemi ile birlikte adım adım Atatürkçü, ulusalcı isimler tasfiye edilirken yerlerine küreselleşmeci, yeri geldiğinde HDP ile birlikte hareket edilmesi gerektiğini savunan yapı hakim oldu. Hatta tasfiye edilen isimlerin ifadesiyle işgal eden yapı.

Peki Şahin Mengü’den Muharrem İnce’ye, Mehmet Ali Çelebi’den Yılmaz Ateş’e CHP’de görev yapmış üst düzey isimlerin rahatsız olduğu bu 10 aralık hareketi nedir?

SuperHaber, 10 Aralıkçı dosyasını açtı...

'CHP’yi kuşatan derin yapının kodları' dosyasının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Deniz Baykal’ın tasfiyesine giden ve Kılıçdaroğlu’nun önünü açan süreçte neler yaşandı? ile ilgili etiketler CHP Atatürkçü Kemal Kılıçdaroğlu şahin mengü 10 Aralıkçılar 10 aralık hareketi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.