Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı

Sancaktepe'de misafir olarak gittiği evin 3. katından düşerek hayatını kaybeden ünlü oyuncu Süreyya Gürsel Evren'in vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Şahin Tepesi, Fazilet Hanım ve Kızları, Suskunlar, Sen Çal Kapımı, Yasak Elma, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Destan, Üç Kuruş gibi yapımlarda rol alan 54 yaşındaki oyuncu Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı. Evren'in Arka Sokaklar dizisinde Suat karakterine hayat veren oyuncu Figen Evren'in kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Daha önce Arka Sokaklar, Sen Çal Kapımı, Kırmızı Oda, Yasak Elma, Destan, Üç Kuruş ve Masumlar Apartmanı gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Süreyya Gürsel Evren misafir olarak gittiği evin 3'ncü katından düşerek hayatını kaybetti. 54 yaşında vefat eden Süreyya Gürsel Evren'den gelen acı haber sanat camiasını yasa boğdu.


MİSAFİR OLARAK GİTTİĞİ EVDE CAMDAN DÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre; ünlü oyuncu misafir olarak geldiği sitede üçüncü kattan düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Süreyya Gürsel Evren’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Evren’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İntihar mı yoksa kaza mı olduğu bilinmeyen olayla ilgili polis inceleme başlattı.

 Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı - Resim : 2


ABLASI DA OYUNCU ÇIKTI

Evlilik Hakkında Her şey, Suskunlar, Arka Sokaklar, Destan, Sen Çal Kapımı, Şahin Tepesi, Kırmızı Oda, Evlilik Hakkında Her şey, Yasak Elma ve Masumlar Apartmanı gibi bilinen yapımlarda rol alan oyuncunun kardeşi de tanıdık çıktı. Arka Sokaklar'ın Suat'ı Figen Evren'in, Süreyya Gürsel Evren'den 3 yaş büyük ablası olduğu öğrenildi.

Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı - Resim : 3

Süreyya Gürsel Evren son olarak 'Üç Kuruş' dizisinde Necdet karakterine ve 'Destan' dizisinde Toygar Han karakterine hayat vermişti.

Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı - Resim : 4

Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı - Resim : 5

Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı - Resim : 6


 

 

Kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız! Hayatını kaybeden Süreyya Gürsel Evren'in ablası da oyuncu çıktı ile ilgili etiketler Süreyya Gürsel Evren Arka Sokaklar Suat figen evren
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.