Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı

atv'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı. 47 yaşındaki İmirzalıoğlu'nun evinde karantinada olduğu ve hastalığı ikinci bebeğine hamile olan eşi Sinem Kobal ile kızı Lalin'e bulaştırmamak için odadan bile çıkmadığı öğrenildi. Kenan İmirzalıoğlu'nun son sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olurken Sinem Kobal'ın koronavirüse yakalanıp yakalanmadığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Ekranların sevilen yüzü Kenan İmirzalıoğlu'ndan gelen bir haber sevenlerini endişlendirdi. Sanat camiasının ünlü isimlerinden koronavirüs haberleri gelmeye devam ederken son olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun da Covid-19 tesinin pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı.

KENDİNİ ODAYA KAPATTI

2016 yılında hayatını birleştirdiği 34 yaşındaki oyuncu Sinem Kobal ile ikinci bebek sevinci yaşayan Kenan İmirzalıoğlu'ndan sevenlerini üzern bir haber geldi. Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve bir süredir evde yatak döşek yattığı ortaya çıktı.

İmirzalıoğlu'nun ikinci bebeklerine hamile olan eşi Sinem Kobal'a ve kızları Lalin'e hastalığı bulaştırmamak için odasından çıkmadığı iddia edildi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve programın bu nedenle bir süre aksayacağı da iddia edildi. Çiftin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.


 

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.