Kim Milyoner Olmak İster'de şok soru! Caz yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir?

26 Eylül akşamında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilk soruda takılan Merve, herkesi şaşırttı. Peki, Caz yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir? İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki o ilk soru…

Kim Milyoner Olmak İster yarışması yine dün akşama damgasını vuran bir yayın ile herkesin beğenisini kazandı. İlk soruda yarışmaya veda eden Merve’nin cevaplayamadığı soru sosyal medyanın gündeminde de yer aldı.

Okuduğu üniversitelerin yanında geç yaştaki kariyerleri ile de parmak ısırtan ve herkesi kendisine hayran bırakan Merve, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilk soruda takılınca olanlar oldu.

Kendisine yöneltilen 'Caz yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir' sorusuna yanlış cevap veren Merve, yarışmadan ilk soruda elenmiş oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'de şok soru! Caz yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir?

Kim Milyoner Olmak İster'de şok soru! Caz yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster merve
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.