Kim Milyoner Olmak İster'de olay yaratan soru! Eczacılar ayaklandı! "Özür dilemeyin!"

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam yayınlanan bir soru eczacıları ayağa kaldırdı.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan, Kenan İmirzalıoğlu sunucluğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster adlı program takipçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Yarışmacıların verdikleri cevaplarla kimi zaman sosyal medyada gündem olan yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde bir soru soruldu.

"ECZACILAR AYAKLANDI!"

Soruda eczacılarla ilgili "Raftan aldığı kutuyu üzerine okunaksız bir el yazıyla 'Sabah akşam tok karnına' yazıp karşısındakine uzatan kişi muhtemelen kimdir?" ifadeleri kullanıldı.

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soru eczacıları ayağa kaldırdı -  Haberler Magazin


AÇIKLAMA YAYINLADILAR


Bu soru Türk Eczacılar Birliği'nden yapılan açıklamayla kınandı. Açıklama şu ifadelere yer verildi: "Kim milyoner olmak ister ya da kim milyoner olmak için soruları cevaplamak ister bunu bilmiyoruz ama biz bu 'dikkatsizlik'ten sıkıldık. Özür dilemeye davet etmiyoruz, çünkü dilediğiniz özrü pandemide halk sağlığı adına çalışırken hayatını kaybeden eczacılar duyamayacak."

Kim Milyoner Olmak İster'de olay yaratan soru! Eczacılar ayaklandı! "Özür dilemeyin!" ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.