Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel konukları heyecanlandırıyor! Konuklar soruların önüne geçecek!

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yılbaşı özel programı ile 31 Aralık Cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Yarışmanın yılbaşı özel programına katılacak isimlerin açıklanması ile birlikte izleyicileri büyük bir heyecan kapladı.

1 milyon liralık büyük ödül ile ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster, yılbaşı özel programı için geri sayıma başladı. Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile ATV ekranlarına gelecek olan 2022 yılının son programının özel konukları izleyicileri meraklandırıyor.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması, 31 Aralık Cumartesi günü 1025. bölümünü ekranlara getirecek. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile yoluna devam eden programın yılbaşı özel bölümü, 2022 yılının son bölümü olacak. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan programın yılbaşı özel konukları için seçtiği isimler de açıklanarak izleyiciler ile paylaşıldı.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YILBAŞI ÖZEL KONUKLARI KİMLER?

Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel konukları heyecanlandırıyor! Konuklar soruların önüne geçecek!

Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel bölümünün yayınlanan fragmanında sürpriz isimler izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı! Yeni yılın son bölümüne yakışır kalitede konukların davet edildiği programda seçilen tüm özel konuklar izleyicilerden tam not aldı.

Kim Milyoner Olmak İster’de 31 Aralık’ta yıldızlar geçidi yaşanacak. Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile birlikte yakışıklı oyuncu Oktay Kaynarca, yılbaşı özel programında ekranlar karşısında yarışacak. Programın üçüncü konuğu ise şarkıları ile dillere dolanan Sefo olacak.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YILBAŞI ÖZEL PROGRAMI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kim Milyoner Olmak İster, uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yılbaşı özel programı da yine ATV ekranlarında yayınlanacak. Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programı, 31 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak. Toplam 12 sorunun yer aldığı yarışmada bu kez birbirinden ünlü konuklar yarışacak. Yılbaşı özel programının sunucusu ise bu yılın son bölümünde de yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu olacak. Usta oyuncunun sunumu ve sevilen yıldızların konuk olduğu sevilen yarışma programının 1025. bölümünü 31 Aralık 2022 tarihinde saat 20.00’de izleyebilirsiniz.

Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel konukları heyecanlandırıyor! Konuklar soruların önüne geçecek! ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.